Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ



Η πίστη μας στον εθνικοσοσιαλισμό είναι ολοκληρωτική, αυτό μας κρατάει ασυμβίβαστους εν έτει 2015. Δεν μπορεί να μας λυγίσει η ηθική κατάπτωση του σήμερα. Ο εχθρός είναι γνωστός χιλιάδες χρόνια και η μορφή του, του Ιούδα διαμέσου των αιώνων, αηδιαστική. Άγιοι της Πίστεως μας, οι Εθνικοσοσιαλιστές ήρωες. Μας κρατάνε ζωντανούς και φωτίζουν το σκοτάδι των ημερών μας.

Αλλάζουν μορφές και είδωλα και μας μεταφέρουν μαζί τους στο μαγικό ταξίδι στον κύκλο του χρόνου. 1919: αρχίζει το ταξίδι και γινόμαστε κι εμείς Μύστες της αριοσοφίας και του φυλετισμού. Ο Αγώνας ξεκίνησε. Ήρθε Εκείνος. Είναι Νοέμβριος στο Μόναχο του 1923.



Η μάχη θα είναι σκληρή, 16 εθνικοσοσιαλιστές θα σφραγίσουν με το Αίμα τους τον Αγώνα. Έπειτα φυλακή, τα σίδερα του Λάντσμπεργκ δεν είναι ικανά να φυλακίσουν την ιδέα που θα μετουσιωθεί στο Ευαγγέλιο του Μein Kampf. Tο ταξίδι με τους Άγιους της Πίστεώς μας συνεχίζεται.



1933: Θα ταξιδέψουμε με τα φτερά του Τρίτου Ράιχ και Οδηγό Εκείνον για να γνωρίσουμε το θαύμα και να πιστέψουμε ότι η Σπάρτη δεν έσβησε ποτέ. Συνεχίζουμε το ταξίδι, ο λαός είναι έτοιμος να ακολουθήσει τον Οδηγό του, η Φυλετική Ψυχή του Λευκού ανθρώπου σχηματίζει μια νέα τάξη. Πολωνία, Δανία, Ισλανδία, Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Γαλλία, Νορβηγία, Γιουγκοσλαβία, Ελλάδα, Ουκρανία, κυματίζει παντού περήφανα το ιερό μας σύμβολο, ο Αγκυλωτός Σταυρός. Το ταξίδι φτάνει στην ουσία του. Είναι η υπέρτατη στιγμή. Είναι η ώρα που πρέπει να φορέσουμε την μαύρη στολή των Waffen ss.


Από τη Βαλτική μέχρι τη Μαύρη Θάλασσα πυκνώνουν οι γραμμές και το θηρίο πολεμιέται αδυσώπητα. 
Βερολίνο 1945: Παντού φωτιά. Η νεολαία θα είναι αυτή που θα δώσει την τελευταία μάχη.
Βγαίνοντας από το Βερολίνο θα δούμε ανάμεσα στα συντρίμμια το σύνθημα ''ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΠΕΣΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΟΧΙ''. 
Φτάσαμε Νυρεμβέργη. Θέλουμε να ακούσουμε τα λόγια του Μεγαλομάρτυρα της Ιδέας, Ρούντολφ Ες ''Δεν μετανιώνω για τίποτα''


Με τον Οδηγό μας πλέον να έχει αναληφθεί στους ουρανούς, οι Απόστολοι της Ιδέας μας είτε με την μορφή της Κόρης του Ήλιου είτε με τη μορφή του Μιγκέλ Σεράνο, του Nτεγκρέλ, του Σκορτσένυ κ.ά. πρέπει να μεταφέρουν το Άγιο Φως της ιδέας στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα.
Το ταξίδι τελείωσε. Ευρώπη 2015: Οικονομικός φιλελευθερισμός και το πνεύμα του μπολσεβικισμού συνθέτουν το τελευταίο στάδιο απ' το παρηκμασμένο κοσμοείδωλό τους. Απέναντι εμείς, πιστοί σ'  Εκείνον που ξεκίνησε να χτίζει το νέο κοσμοείδωλο που έρχεται..





Σωτήρης Αντωνακόπουλος

the stormtrooper