Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Η Σιωνιστική συνωμοσία



Απόσπασμα από το βιβλίο του George Lincoln Rockwell, White Power, Εκδόσεις Edelweiss

Η ράτσα των Εβραίων καθοδηγεί τους παραχαράκτες, τους δολιοφθορείς και τους ανέντιμους καπετάνιους στη καταστροφή του Δυτικού πολιτισμού και της Λευκής φυλής, επειδή είναι διανοητικά ασθενείς, πάσχουν από μαζική παράνοια. Πιστεύουν πως είναι ο 'Εκλεκτός Λαός του Θεού' και αιώνιοι άμοιροι 'αποδιοπομπαίοι τράγοι', που είναι κλασικά συμπτώματα παράνοιας. Έχουν κάνει θρησκεία αυτές τις παρανοϊκές ιδέες τους, βασικά επειδή είναι παράσιτα που δεν θέλουν να εργαστούν και, επομένως, πρέπει να ζήσουν παρασιτικά εις βάρος των άλλων ανθρώπων, σαν τις ταινίες. Οι υγιείς κοινωνίες πάντοτε απαλλάσσονται από τέτοιες ταινίες. Άρα οι Εβραίοι μπορούν να ζήσουν μόνο μέσα σε ένα μη υγιές και όχι καθαρό σώμα. Οι Εβραίοι, συνεπώς, υποθάλπουν κάθε είδος εκφυλισμού και χάους, ώστε να μπορούν να ρουφούν το αίμα του μη υγιούς λαού.


Αυτή η εβραϊκή συνωμοσία είναι συνισταμένη δύο κομματιών, με αμφότερα να στοχεύουν στην παγκόσμια κυριαρχία και να μετέρχονται την τακτική του ΄διαίρει και βασίλευε΄. Το ένα κομμάτι, οι 'φίλοι του καπετάνιου', είναι οι Σιωνιστές και οι Καπιταλιστές. Προωθούν την παγκόσμια εβραϊκή συνωμοσία συγκεντρώνοντας χρυσό με χρηματιστικές απάτες και αδόκιμες επιχειρηματικές τακτικές και χρησιμοποιώντας στη συνέχεια τον χρυσό αυτόν για να εξαγοράσουν εφημερίδες και άλλα ΜΜΕ ώστε να κάνουν πλύση εγκεφάλου στον λαό. Ακόμα, επιτείνουν την αλαζονεία και τον πλούτο της ανώτερης οικονομικής τάξης, προωθώντας έτσι τον πόλεμο των τάξεων.



Το άλλο κομμάτι του παγκόσμιου εβραϊσμού παριστάνει τους 'φίλους του πληρώματος'. Διακηρύττουν την ανάγκη για βίαιο ταξικό πόλεμο: για Κομμουνισμό και ανταρσία. Οι Κομμουνιστές Εβραίοι πιστεύουν πως κατ' αυτόν τον τρόπο θα εκπληρώσουν τις αρχαίες προφητείες για παγκόσμια κυριαρχία, μέσω της αιματηρής βίας μιας παγκόσμιας επανάστασης. Χρειάζονται τεράστιες μάζες ανθρώπων, εύκολα χειραγωγήσιμες. Έτσι, οι Εβραίοι πρώτα προωθούν την αύξηση των αμέτρητων έγχρωμων πληθυσμών, και έπειτα την υποκίνησή τους σε μαρξιστική ανταρσία εναντίων της Λευκής μειοψηφούσης ελίτ.


George Lincoln Rockwell


The Stormtrooper