Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

H Προστασία της Ευρώπης



 Eίναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι στην Γερμανία η ιστορική εξέταση έδειχνε πάντα έναν προσανατολισμό προς τη Δύση, ο οποίος αντιμετώπιζε την εξέλιξη της ιστορίας του ανατολικού χώρου της ευρωπαϊκής μας ηπείρου με ελάχιστη κατανόηση. Μόνο λίγοι είχαν την επίγνωση ότι η ύπαρξη των ευρωπαϊκών λαών και κρατών στην σημερινή τους μορφή κατέστη δυνατή λόγω της αντίστασης του Τεύτονα εναντίον των λαών της ανατολής, κατά συνέπεια, λόγω της προφύλαξης της Ευρώπης από σλαβικά-μογγολικά φύλα. Σήμερα βιώνουμε τη μεγαλύτερη κοσμοθεωρητική αναμέτρηση της παγκόσμιας ιστορίας. Οι πλουτοκρατίες και ο μπολσεβικισμός κινητοποίησαν τις ασιατικές ορδές εναντίον της νέας τάξης της Ευρώπης: Πάλι απαιτείται η προστασία της Ευρώπης από την Ανατολή.


[…]



Ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος είναι πρώτιστα μια κοσμοθεωρητική αναμέτρηση· τα πολιτικά, στρατιωτικά και οικονομικά μέτρα στην διάρκεια του δεν είναι τίποτα άλλο από την προσπάθεια κάθε πλευράς να διαμορφώσει τον κόσμο σύμφωνα με το δικό της πνεύμα.  Η Ευρώπη και μαζί της ολόκληρος ο κόσμος βρίσκεται μπροστά στην εξής απόφαση: Κυριαρχία των ανώτερων φυλών ή κυριαρχία των κατώτερων που θα επιφέρει την καταπίεση και καταστροφή των πολυτιμότερων· τάξη ή αναρχία· πολιτιστική ανάπτυξη ή πολιτιστική καταστροφή.



Εκ της Ρωσίας ο πυρσός θα εξάπλωνε την πυρκαγιά σε όλες τις χώρες του πλανήτη. Το σύνθημα υπό το οποίο ο εβραϊκός μπολσεβικισμός θέλει να προκαλέσει την παγκόσμια επανάσταση για να εγείρει πάνω στα συντρίμμια τους την παγκόσμια κυριαρχία επί των λαών του κόσμου, είναι: Κυριαρχία μέσω της καταστροφής. Ο Εβραίος είναι λόγω της φυλετικής του σύνθεσης ένα αντικοινωνικό στοιχείο, μια εγκληματική φύση. Ο κομμουνισμός ως πολιτική οργάνωση της παγκόσμιας εγκληματικότητας είναι από το βάθος της υπανθρωπότητας του, ένας εχθρός κάθε σταθερής τάξης. Δεν γνωρίζει καμία πολιτιστική ανάπτυξη μόνο πολιτιστική καταστροφή. Μέσω αυτού έγινε το ευρύ και πλούσιο ρωσικό έδαφος, ένας χώρος φοβερής ένδειας και της σκληρότερης τρομοκρατίας.
  
απόσπασμα από την έρευνα των SS με τίτλο "Η προστασία της Ευρώπης"






The Stormtrooper