Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Αντιμεταναστευτική πορεία στην Ουκρανία












Στις 22 Ιανουαρίου, την μέρα της ενότητας της Ουκρανίας, εκατοντάδες ακτιβιστές του Αζόφ και άλλων οργανώσεων πραγματοποίησαν μια πορεία εναντίον των εγκλημάτων των μεταναστών στην Ουκρανία. Αν και επρόκειτο για μεμονωμένο περιστατικό, η πορεία ηταν επίσης προς συμπαράσταση όλων των Ευρωπαίων πατριωτών οι οποίοι έχουν το θάρρος να δράσουν εναντίον της μάστιγας των ''προσφύγων" στην Ευρώπη.

Τον Δεκέμβριο του 2015 περίπου 13 ξένοι απήγαγαν, κακοποίησαν και βίασαν δύο νεαρές Ουκρανίδες 11 και 12 χρονών στο Ivano-Frankivsk. Οι δράστες ήταν ξένοι φοιτητές ενός πανεπιστημίου στην πόλη αυτήν. Χάρη στις δραστηριότητες του κοινωνικού σώματος του συντάγματος Αζόφ η αστυνομία επιτέλους άρχισε να ερευνεί το έγκλημα και έχει ήδη συλλάβει δύο από τους δράστες. Η πορεία κατευθύνθηκε προς την εστία όπου διαμένουν οι ξένοι φοιτητές του εθνικού πανεπιστημίου της πόλης.

Ο κύριος σκοπός της εκδήλωσης ήταν να καταστεί σαφές στον εχθρό ότι οι Ουκρανοί δεν θα ανεχτούν εγκλήματα μεταναστών στην χώρα τους. Συγκεκριμένα οι συμμετεχόντες κρατούσαν ένα πανό με την επιγραφή ''Να θυμάσαι ξένε-ο Ουκρανός είναι αφέντης εδώ!"



Πηγή: Reconquista

Τhe Stormtrooper