Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018

ΑΝΟΙΞΕ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ. ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟ ΘΡΑΣΟΣ. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΑΛΩ;Η επαίσχυντη και εθνικά επιλήψιμη ενέργεια των σημερινών εκπροσώπων του πολιτικάντικου κατεστημένου και θλιβερών εργολάβων των διεθνών τοκογλύφων, των Τσίπρα- Καμμένου, να προσφέρουν γη και ύδωρ της Μακεδονίας στους Σλάβους, δρομολογεί ραγδαίες εξελίξεις και αποθρασύνει τους ανθελληνικούς κύκλους εντός της χώρας στην ανίερη προπαγάνδα τους. Μία από τις επιπτώσεις της κατάπτυστης ΄΄συμφωνίας΄΄ παρέχει άνεση και επίφαση νομιμότητας στο περιθώριο οργανώσεων και βουλευτών να ενεργοποιηθούν σε απροκάλυπτη δράση στην εξαιρετικά ευαίσθητη της βορείου Ελλάδος. Τα πρώτα δείγματα είναι σαφέστατα..


Πριν από λίγες ώρες η γνωστή οργάνωση ΄΄Ουράνιο τόξο΄΄ με έδρα την Φλώρινα εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία..΄΄ Καθίσταται πλέον αναγκαία η αναγνώριση εθνικής μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα΄΄.. Βεβαίως οι θέσεις αυτής της σκοτεινής κινήσεως είναι γνωστές εδώ και δεκαετίες, όμως αποκτούν σίγουρα καινούργια τροπή και δυναμική μετά την ΄΄συμφωνία΄΄ στις Πρέσπες.. Όπως είναι επίσης γνωστό ότι παρόμοιες ομάδες υποστηρίζονται από ΜΚΟ με χορηγό τον Σόρος, συνεργάτη του διαπραγματευτή Νίμιτς, σε ανάλογες δραστηριότητες στην βόρεια Ελλάδα. Εγείρουν ευθέως θέματα αποσταθεροποιήσεως των βορείων συνόρων μας. Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται έντονη κινητικότητα με τα νέα δεδομένα..

Κατά σατανική σύμπτωση την ημέρα της υπογραφής στις Πρέσπες, ο βουλευτής Φλώρινας, του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Σέλτσας σε δηλώσεις του στην Deutsche Welle, ομιλεί ΄΄μακεδονικά΄΄ και εν συνεχεία στον ελληνικό τύπο προσπαθώντας να διασκεδάσει το σχόλιο Γερμανού δημοσιογράφου ότι εμφανίστηκε ΄΄Μακεδόνας΄΄ αναφέρει ότι είναι διεθνιστής αριστερός και άρα δεν τον ενδιαφέρει η εθνική ταυτότητα..
 
 
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κ. Σέλτσας το 1997 συμμετείχε ενεργώς στην νομική προσφυγή κατά της Ελλάδος στο Ευρωπαικό Δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενός φιλοσκοπιανού σωματείου της Φλώρινας, το οποίο ζητούσε την επίσημη αναγνώριση εντός της Ελλάδος, ΄΄μακεδονικής πολιτιστικής ταυτότητας και γλώσσας...
Το ξαναγράφουμε. Δεν είναι σύμπτωση η ανάθεση της τελικής καταστροφής της Ελλάδος, με αιχμή του δόρατος την Μακεδονία, από τους διεθνείς τοκογλύφους στους μπολσεβίκους του ΣΥΡΙΖΑ και στους συνοδοιπόρους τους. Η πολιτική ιστορία τους είναι ανατριχιαστικά επίκαιρη..
Η οικονομική υποτέλεια πάντα υπήρξε προανάκρουσμα εθνικών ταπεινώσεων. Οι δηλώσεις του βουλευτή Δ. Καμμένου περί δοσοληψίας του Τσίπρα με τους τοκογλύφους, παραχωρήσεως της Μακεδονίας με αντάλλαγμα ΄΄ελαφρύνσεις΄΄ του απατεωνίστικου δημοσίου χρέους, είναι ενδεικτικές.

Αντιλαμβανόμαστε την δρομολόγηση εξελίξεων με σκοπό την πονηρή βολιδοσκόπηση σε κάθε κατεύθυνση για την ενεργοποίηση ακόμα μίας βραδυφλεγούς βόμβας στο υπόβαθρο της ΄΄συμφωνίας΄΄ κατά την οποία το καθεστώς των Αθηνών αναγνωρίζει ΄΄μακεδονικό έθνος και γλώσσα΄΄ στο γειτονικό πολυεθνικό κράτος. Δεδομένης και της ανησυχητικής καταστάσεως στην Θράκη, όπου για δεκαετίες η αβελτερία των Αθηνών εξέθρεψε μειονοτικές διαβρωτικές διεκδικήσεις από την πλευρά της Τουρκίας. Τίθεται ευθέως πλέον στον ζοφερό ορίζοντα των βαλκανικών αναδιανομών ζήτημα διαμελισμού της Ελλάδος, υπό το πρόσχημα μειονοτικών θεμάτων. Ήδη τα σενάρια οργιάζουν και οι διεθνείς ιέρακες οσμίζονται αίμα, εφόσον διασπείρουν εστίες εσωτερικής αναταραχής.

Είναι δεδομένο ότι οι φιλοσκοπιανοί κύκλοι στην βόρεια Ελλάδα, χορηγούμενοι δαψιλώς με χρήμα και υλικά μέσα από ΄΄ανθρωπιστές΄΄ τύπου Σόρος, θα επιδοθούν σε μία άνευ προηγουμένου προπαγάνδα εγκολπώσεως χιλιάδων Σλαβόφωνων στην βόρεια Ελλάδα, με στόχο την υπονόμευση της ελληνικής εθνικής συνειδήσεως τους σε μία περίοδο οικονομικής δυστυχίας για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Το δράμα είναι γνωστό. Πρώτη φάση, η ΄΄γλωσσική ιδιαιτερότητα΄΄, δεύτερη φάση τα ΄΄ανθρώπινα δικαιώματα΄΄ και τρίτη η κατασκευή εθνικής μειονότητας με δικαιώματα αυτοπροσδιορισμού και μετέπειτα αυτοδιαθέσεως...
Και μάλιστα σε ότι αφορά την βόρεια Ελλάδα, το γειτονικό κράτος επίσημα και με την σφραγίδα των Αθηνών ΄΄μακεδονικό΄΄. και οι υποδαυλιστές πάτρονες του, δεν θα αργήσουν  να αξιοποιήσουν την ανώμαλη αυτή κατάσταση..

Θα πρέπει να σημειώσουμε και τις εμφανείς προσπάθειες του Σκοπιανού κράτους να αναθερμαίνει κατά καιρούς θέματα περιουσιών και αποζημιώσεων δεκάδων χιλιάδων ΄΄Σλαβομακεδόνων΄΄ οι οποίοι εγκατέλειψαν μετά τον συμμοριτοπόλεμο την Ελλάδα. Και σε αυτό το κρίσιμο σημείο, συγκλίνει και η τουρκική αρωγή, όπως διατυμπανίζουν αρμόδιες τουρκικές κρατικές υπηρεσίες.. Και ασφαλώς μετά την κατάπτυστη ΄΄συμφωνία΄΄ το αγκάθι αυτό θα λάβει απίθανες διαστάσεις...

Εχάθησαν τα πάντα; Όχι. Επιβάλλεται εθνικός συναγερμός και λαικές κινητοποιήσεις. Ο μεγάλος Θεός της Ελλάδος είναι ο μοναδικός μας σύμμαχος. Το πολιτικάντικο κατεστημένο των Αθηνών, με επικεφαλής  τους Καραγκιόζηδες, δεμένους με χαλκάδες στην μύτη από τους διεθνείς τοκογλύφους, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Οι εξελίξεις θα είναι κρίσιμες και σαρωτικές..
Πριν συμβεί ένας μεγάλος σεισμός, καταγράφονται αλλεπάλληλες, ανεπαίσθητες για τους πολλούς, προσεισμικές δονήσεις. Χρέος και καθήκον όλων των Ελλήνων η επαγρύπνηση. 
Κριτές, θα μας δικάσουν οι αγέννητοι και οι νεκροί. Σε αυτούς και μόνον σε αυτούς θα λογοδοτήσουμε και σε κανέναν άλλον. 

Απόστολος Λαγός
 
 The Stormtrooper