Σάββατο 20 Απριλίου 2019

130 ΧΡΟΝΙΑ



    Σαν σήμερα το 1889 γεννήθηκε ο Αδόλφος Χίτλερ, ο Άνθρωπος που έμελλε να αλλάξει τον ρου της Ιστορίας και να κυριαρχήσει σε αυτήν.  Αρχίζοντας από τη Γερμανία, την οποία το Πεπρωμένο όρισε πατρίδα Του, πολέμησε και θυσιάστηκε για την Ευρώπη, τη Λευκή Φυλή και τον προαιώνιο πολιτισμό της.
   Παρά τη συνεχή, μανιασμένη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός Του και δυσφήμησης και διαστρέβλωσης των Ιδεών και έργου Του από όλο το ελεγχόμενο πολιτικό φάσμα, από την ακροδεξιά ως την ακροαριστερά, οι καιροί Τον δικαιώνουν συνεχώς, οι πραγματικά ελεύθεροι άνθρωποι Τον μνημονεύουν και Τον αναζητούν και οι πιστοί Του πληθαίνουν. Και όσο αυτά συμβαίνουν τόσο εντείνεται ο αγώνας εναντίον των Ιδεών Του.
    Παραμένει Κυρίαρχος. Δεν γεννήθηκε εκείνο το απόγευμα στο Μπραουνάου για να εκτελέσει μόνο τη μεγαλειώδη Αποστολή Του από τον πρώτο Μεγάλο Πόλεμο μέχρι και τον επόμενο. Δεν γεννήθηκε μόνο για τους ανθρώπους της εποχής Του. Δεν ανήκε μόνο στην εποχή Του. Γεννήθηκε και για τους επόμενους, γεννήθηκε για να αφήσει παρακαταθήκη, γεννήθηκε για να καταγραφεί στο φυλετικό μας ασυνείδητο, γεννήθηκε για να μας θυμίσει την καταγωγή μας, γεννήθηκε για να μας εμπνεύσει και να μας συντροφεύει, γεννήθηκε για την Ελπίδα. Γεννήθηκε για να μας χαρίσει τη Φωτιά.

Γι' αυτό, χρόνια πολλά στους ελεύθερους ανθρώπους, τους ανεπηρέαστους, τους δυνατούς. Χρόνια πολλά στον πολιτισμένο κόσμο.

ΧΙΤΛΕΡ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ



The Stormtrooper