Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Πιστοί στις Αρχές και τις Αξίες του Αδόλφου Χίτλερ



Ο εχθρός, όσα προσωπεία και να φορέσει για να μολύνει την Ιερή μας Ιδέα, θα πέφτει πάντα σε τείχος. Ένα τείχος χτισμένο από τα «μυστικά των Αρίων», του Αίματος και της Φυλής, χτισμένο από το «Κατέχον» της Εθνικοσοσιαλιστικής μας Πίστης, όπως αποτυπώνεται στο πρόσωπο του Οδηγού, του Ηγέτη και Αρχηγού μας, Αδόλφου Χίτλερ.

Αποφασισμένοι να προστατέψουμε τον «Μύθο» από τον εσμό των απίστων και των προδοτών, παραμένουμε:



Πιστοί  στις Αρχές και τις Αξίες του Αδόλφου Χίτλερ, γιατί ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι ενιαίος και αδιαίρετος υπό την Αρχή του Αρχηγού μας, του Αδόλφου Χίτλερ και κάθε είδους παρέκκλιση σε αστικοδεξιές και μπολσεβικοστρασσερικές ιδέες έχουν ως μοναδικό σκοπό να δηλητηριάσουν την Ιερή μας Ιδέα.



Πιστοί στις Αρχές και τις Αξίες του Αδόλφου Χίτλερ, όπως αναφέρονται στο Μein Kampf. Στο Mein Kampf χτυπάει η καρδιά του Οδηγού μας και η καρδιά κάθε Εθνικοσοσιαλιστή.



Πιστοί στις Αρχές και τις αξίες του Αδόλφου Χίτλερ, γιατί συνεχίζουμε τον Αγώνα ενάντια στον καπιταλισμό και τον μπολσεβικισμό, στον Αγώνα που Εκείνος πολέμησε και έδωσε τη Ζωή του. 



Πιστοί στις Αρχές και τις Αξίες του Αδόλφου Χίτλερ, γιατί οφείλουμε να σκοτώσουμε τον Ιούδα που βρίσκεται μέσα μας, όπως μάς δίδαξε με το παράδειγμά του ο Αδόλφος Χίτλερ.



Πιστοί στις Αρχές και τις Αξίες του Αδόλφου Χίτλερ, γιατί πλάι σ' Αυτόν βρίσκεται ο Ηρωικός τρόπος ζωής του Εθνικοσοσιαλιστή.

HEIL HITLER

Σωτήρης Αντωνακόπουλος


The Stormtrooper