Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Η προδοσία έχει όνομα: Μαρξισμός!


 


Του Σωτήρη Αντωνακόπουλου

Στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδος, το φαινόμενο του μαρξισμού πρέπει να θεωρείται συνώνυμο της προδοσίας. Σε κάθε εποχή εμφανίζεται ο μαρξισμός με τα παράγωγά του, προκειμένου να υπονομεύσει την εθνική ανεξαρτησία και να διαφθείρει τον κοινωνικό ιστό.


Κατ' αυτόν τον τρόπο θα τον δούμε επαναστάτη προλετάριο το 1905, να προσπαθεί γυρνώντας τα αιματοβαμμένα χωριά της Ελλάδος να διαφθείρει την κοινωνική συνοχή, μπολσεβίκο το 1920, να προσπαθεί να εξαπλώσει τη ρωσοεβραϊκή πανούκλα στην Ελλάδα και αργότερα να κλείνει το μάτι στον Κεμάλ, συμμορίτη το 1945 να προσκυνά τον Στάλιν. Μεταμορφώνεται σε σοσιαλδημοκράτη το 1960 και χτίζει ένα σάπιο πολιτικό κατεστημένο, σε αναρχικό το 1980 να αρνείται πατρίδα και θρησκεία και αριστερό της προόδου το 2015 να καταστρέφει τη χώρα με κάθε τρόπο. Κοινός παρονομαστής όλων αυτών των προδοτών, ο μαρξισμός.




Για να κατανοήσουμε καλύτερα το μέγεθος της προδοσίας θα ανατρέξουμε στις αρχικές πηγές. Σε αυτό θα μας βοηθήσει το βιβλίο του Παναγιώτη Κονδύλη με τίτλο Κ. Μαρξ - Φρ. Ένγκελς, Η Τουρκία, η Ελλάδα και το Aνατολικό Zήτημα. Θα διαπιστώσουμε τι πίστευαν οι αρχιτέκτονες του μαρξισμού, Μαρξ και Ένγκελς, μέσα απ' τα γραπτά τους για τους Έλληνες, την Ελληνική Επανάσταση και τον Οθωμανικό ζυγό που κάλυπτε ένα μέρος της Ευρώπης.


Σε ένα άρθρο για την Νew York Daily Tribune o Ένγκελς γράφει υπέρ της διατήρησης της τουρκικής ανεξαρτησίας και της μη διάλυσης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, τα οποία θεωρεί ζήτημα υψίστης σημασίας (σελ. 111), ενώ ο Μαρξ σε μια επιστολή του στον Γερμανό σοσιαλδημοκράτη πολιτικό W. Liebknecht γράφει ότι υποστηρίζει με τον πιο αποφασιστικό τρόπο τους Τούρκους (σελ. 440).

Σε μια επιστολή του Ενγκελς προς τον Μπέμπελ, μετέπειτα πρόεδρο του Σοσιαλδημοκρατικού Εργατικού Κόμματος της Γερμανίας, θεωρεί τους Έλληνες "νανοφυλή και συντρίμμια πρώην έθνους" (σελ. 454), ενώ σε ένα άρθρο για την Νew York Daily Tribune υποστηρίζει ότι οι Έλληνες είναι σλαβικής καταγωγής (σελ. 98).
O Μαρξ μάς πληροφορεί για λογαριασμό της Νew York Daily Tribune ότι η καθοριστικής σημασίας Ναυμαχία του Ναβαρίνου ήταν μια δόλια ενέργεια των Άγγλων (σελ. 151,152). Επίσης, θα ταχθεί με τον χειρότερο τρόπο και κατά της Κρητικής Επανάστασης (σελ. 423,424).





Παραμένοντας πιστοί στον αντιμαρξιστικό Αγώνα του Ηγέτη και μεγάλου οραματιστή της Νέας Ευρώπης, Αδόλφου Χίτλερ, και εν αντιθέσει με τον μαρξιστικό συρφετό που διαβάσαμε παραπάνω παραθέτουμε ένα απόσπασμα από το Mein Kampf : 
''Πρέπει ακόμη να διαφυλάξουμε σ’ όλη του την ομορφιά το Ελληνικό Ιδεώδες του πολιτισμού. Οι διαφορές ανάμεσα στους λαούς δεν πρέπει να μας εμποδίσουν να βρούμε την κοινότητα της ράτσας που τις ενώνει και τα σημεία όπου έχουν πολύ μεγάλη σημασία. Ο παθιασμένος αγώνας μας πρέπει να 'χει πλατιά αντικείμενα: ένας ολόκληρος πολιτισμός αγωνίζεται για την ύπαρξή του κι αυτός ο πολιτισμός θα βαστάξει εκατομμύρια χρόνια, γιατί θ’ αγκαλιάσει και θα συνταιριάσει τον Ελληνισμό με τον Γερμανισμό''. 




                                                            
                                            The Stormtrooper