Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Οι αφανείς εχθροί της ανθρωπότητας

Επιστολή- Βενιαμίν Φραγκλίνου Προς τον Πρόεδρο των Η.Π.Α Άνταμς.   26-11-1781 

''Συμφωνώ απόλυτα με τον στρατηγό Ουάσινγκτον, πως πρέπει να προστατέψουμε αυτό το νεαρό έθνος από μια ύπουλη επίδραση και διείσδυση.

Αυτοί η απειλή είναι οι Εβραίοι!!! Σε όποια χώρα και αν εγκαταστάθηκαν οι Εβραίοι σε μεγάλο αριθμό κατέβασαν το επίπεδο της ηθικής και εμπορικής ακεραιότητας. Αποτέλεσαν δική τους κοινωνία (Μέσα στο κράτος) και δεν αφομοιώθηκαν. Εχλεύασαν και προσπάθησαν να υπονομεύσουν την χριστιανική θρησκεία πάνω στην οποία έχει θεμελιωθεί το κράτος, έφτιαξαν ένα κράτος εν κράτει!!! Και όταν συνάντησαν αντιρρήσεις προσπάθησαν να πνίξουν οικονομικά αυτό το έθνος, όπως στην περίπτωση της Ισπανίας και της Πορτογαλίας.

Περισσότερο από 1700 χρόνια οι Εβραίοι θρήνησαν την θλιβερή τους μοίρα, που τούς εξόρισε από την πατρίδα τους - όπως αποκαλούν την Παλαιστίνη. Αν ο κόσμος τούς την είχε δώσει με εισιτήριο χωρίς επιστροφή, θα έβρισκαν αμέσως μια δικαιολογία να γυρίσουν εις τις άλλες χώρες.

Γιατί; Γιατί οι Εβραίοι είναι Βαμπίρ (Νυχτερίδες της Βραζιλίας που ευχαριστιούνται να ρουφούν αίμα ανθρώπων) Και τα Βαμπίρ δεν μπορούν να ζήσουν από τα Βαμπίρ!!!  
Συνέχεια εδώ

The Stormtrooper