Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΙΟΥΔΑΣ

Οι Εβραίοι είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνοι για τη διαφθορά της ανθρωπότητας.

 Η ιδιωτική τους ζωή δείχνει έλλειψη ικανότητας για πολιτισμό. Οι Εβραίοι βρίσκονται σε μεγάλη αντίθεση με την άρια σύλληψη της ηθικής, διακηρύσσουν τον άκρατο εγωισμό, ότι κάθε Εβραίος υπακούει σε ουράνιο νόμο.
Η θρησκεία τους τούς κάνει ψεύτες, τοκογλύφους και νωθρούς. Για τους Εβραίους ένα πράγμα μόνο έχει αξία...

 ΤΟ ΧΡΗΜΑ.

Το πώς να το αποκτήσουν δεν έχει καμία αξία.  Αγοράζουν και πουλούν, αλλά δεν παράγουν τίποτα, αφήνουν την παραγωγή στους εργάτες και αγρότες των χωρών που τούς φιλοξενούν. Οι Εβραίοι είναι ένας λαός χωρίς εργάτες και αγρότες.

Κάνουν δουλειές με τις αρρώστιες των λαών, για αυτό προσπαθούν να βαθύνουν και να μεγαλώσουν τις άρρωστες καταστάσεις. Οι Εβραίοι αναπτύχθηκαν ξένοι από τούς Ευρωπαίους γεννημένοι από τελείως διαφορετικά φυλετικά στοιχεία, διαφέρουν από εμάς στο σώμα αλλά προπάντων στην ψυχή. Παντού έκαναν τούς εαυτούς τους ανεπιθύμητους 
                                                                                                                                                                             

 Είναι υπεύθυνοι!!! για το μεγάλο τμήμα του διεθνούς εγκλήματος.
                                                                                                                                                                             

Το 1932 οι Εβραίοι που ήταν μόνο το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού, ήταν υπεύθυνοι για το 34% της διακίνησης ναρκωτικών, το 47% των ληστειών και το 47% του παράνομου τζόγου, το 82% των οργανώσεων διεθνούς εγκλήματος και το 98% των εμπόρων πορνείας. Οι πιο συνηθισμένες εκφράσεις της γλώσσας των διεθνών γκάγκστερ και εγκληματιών, προέρχονται από εβραϊκές λέξεις.
                                                                                                                                                                             

Από παιδί ο Εβραίος μαθαίνει τούς νόμους του Ταλμούδ, στα σχολεία όσο μεγαλώνουν μαθαίνουν περισσότερα για τα βιβλία των εβραϊκών νόμων, οι ραβίνοι που τα διδάσκουν δεν είναι ειρηνικοί θεολόγοι, αλλά πολιτικοί επιμορφωτές.
                                                                                                                                                                         

 Μεταμφιεσμένοι σε ανήσυχους ανθρωπιστές παρουσιάζονται σαν ριζοσπάστες εναντίον του νόμου και της τάξης. Τάζουνε στις μάζες λαγούς με πετραχήλια έλκοντας τους ενάντια στην λογική τάξη, τάζουνε απεριόριστη ελευθερία και αυτο- επιείκεια για το άτομο, απόρριψη όλων των ιδανικών και υψηλών αξιών, υποταγή στην βασική ζωή των απολαύσεων, κριτική σε κάθε τι ιερό, επανάσταση εναντίον όλων, ξεσηκωμό της νεολαίας στον πόλεμο των τάξεων και στην τρομοκρατία. 

Οι Εβραίοι πρέπει να συνηθίζουν στην ιδέα ότι πρέπει να κάνουν κάτι έντιμο: δημιουργική εργασία, όπως κάνουν οι άλλοι λαοί. Αλλιώς, είναι αναπόφευκτο αργά ή γρήγορα να αντιμετωπίσουν προβλήματα. Ο διεθνής οικονομικός ιουδαϊσμός μέσα και έξω από την Ευρώπη θα σπρώξει τον κόσμο σε έναν άλλο παγκόσμιο πόλεμο, που, όμως, θα έχει ως αποτέλεσμα την ίδια την καταστροφή τους και όχι τη νίκη τους. Πέρα από την πρόσκαιρη δύναμή τους, υπάρχουν οι αιώνιοι νόμοι της φύσης και η κληρονομιά που άφησε ο Εθνικοσοσιαλισμός. Οι Εβραίοι δεν συνδέονται με την Ευρώπη με δεσμούς φυλετικούς, ιστορικούς ή πολιτιστικούς. Η σκέψη ότι ο εβραϊκός λαός είναι αυτός που διαλέχτηκε από τον θεό να ζήσει από την παραγωγή άλλων λαών πρέπει να σταματήσει.


The Stormtrooper